El Festacarrer 2014 omplirà de música i balls populars els carrers d’Ondara

La XIX edició del festival folk tindrà lloc el proper dissabte 5 de juliol.

La Plaça del Centre Social d’Ondara acollirà el proper dissabte dia 5 de juliol la 19a edició del Festacarrer. Respecte al programa d’aquest any, com en les tres edicions anteriors, el festival es concentrarà en una única jornada en la qual es condensarà de nou l’essència de la nostra cultura popular.

En relació al programa del festival, aquest arrancarà a les 19.00 hores amb el taller de balls tradicionals valencians, el qual serà l’avantsala del tradicional sopar de l’Associació Cultural Ocell (cap a les 21.30 hores). Aquesta trobada precedirá la dansà popular que prendrà els carrers cap a les 22.30 hores per a així recrear l’atmosfera adequada per al concert-ball que conduiran després els membres del grup convidat d’enguany, Inxa Impro Quartet: agrupació guardonada que visita per primera vegada l’escenari del Festacarrer i que guanyaren la passada edició del Concurs Sons de la Mediterrània de Manresa, encontre on el Festacarrer participa en qualitat de jurat i que també implica l’actuació del grup guanyador del certamen a l’escenari del festival ondarenc. Pel que fa al perfil d’aquest jove grup català, es tracta d’un quartet innovador que proposa una visió ampliada de la música tradicional i, sobretot, dels gèneres de dansa, tot i partint de la improvisació i de les fórmules espontànies del jazz.

Des de les entitats i associacions organitzadores, es convida a tots els amants de la cultura popular a que s’apropen a Ondara durant aquesta assenyalada data per a gaudir de la música i balls que millor defineixen el nostre folclore. Més informació sobre el festival i els tiquets per al Sopar d’Ocell a http://www.festacarrer.cat, al Facebook del festival i al correu electrònic associacioculturalocell@gmail.com.

ImatgeImatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s